Baby jatuh dari katil😭

Momies saya sedang sedih..risau..baby jatuh dari katil..xsampai seminit pun saya nak gi bancuh susu.. terkejut dengar bunyi jatuh dalam bilik.. skali tengok baby dah kat bawah tertungkup.. tak sangka pula baby boleh gerak sebab selama ni dia dok pusing kiri kanan ja😭😭😭 harap baby xda apa²..

2 Các câu trả lời

anak sy 1y, masa sebelum pindah ke tilam atas lantai rasa dah 5x kot jatuh katil, 1x tanpa penghadang sbb mcm puan la tak sangka, lepas2 tu jatuh walau letak bantal dia panjat. alhamdulillah jatuh semua dia ok takde muntah berdarah siang aktif mcm biasa

Baby aktif tak skrng.? Kalau muntah2 bawa jumpa doktor