Perlu atau tidak

Hi momies, perlu tk ye,baby 4 month pkai lotion & bedak ? Sblm2ni dari newborn sy tk pnh pkaikn. Terase nk pkaikn sbb byk dpt hdiah set sabun ad skli bedak & ltion. Bole tk ye momies ??

2 Các câu trả lời

Ikut mommies, nk pakaikan ke tak. Kekdg ada baby kulit kering, kne pakai lotion selalu nk bg kulit lembap. Kalau kulit baby okay takpyh pakai pun ok. Hadiah mana tak guna tu boleh bagi dekat org lain yg nak pakai sbelum expired 👍

klu kulit baby xdk msalah, bleh ja..klu start pakai, nmpk ad bintik2 merah ka ruam ka, boleh stop kjap