Positive atau Evap line

Saya test semalam dan naik 2 line tapi samar2 dalam masa kurang dari 5 minit dan pagi ni nak buang tngk double line . Valid ke mcm tuh ?

Positive atau Evap line
4 Các câu trả lời

positive .. upt mmg valid bawah 10 minitt .. lepas 10minit jgn tgk dah, kdang ada yg buat upt pgii negative, mlm tuu dia tgk lagi skli positive, yg ni mmg x valid sbb dah lebih berejam2 .. klau sis tgk 5minit dh naik double, mmg confirm positive .. test lagi skli esok guna air kencing first bgn tidur 🤗🤗

1mo trước

okayy cuba next week .. period lmbt brp hari dah? klau next week belum period test lgi skli, confirm naik line terang 🤗🤗 pregnant klau bru 4 5w mmg samar lagii sis naik double nya, tp klau dh msuk 7w ke atas insyaAllah terang

positif dah tu . kalau evap line lagi tak nmpk dari ni. Dia mcm line putih2 je. ni macam ada merah2 n terang sikit. Kalau nak double confirm, boleh test lagi after 2 days. Mesti akan terang sikit line tu. hehe. dulu sy mcm tu la 🤣 sbb test awal sngat. Alhamdulillah skarang dah 5 bulan.

Invalid. Evap line. Test lah lagi.

positif