Cepat lapar..

Hello momies... Nak tnya klau msa preggy ni mmg cpt lpar erh.. Even dh mkn, kjp2 lgi nk cri mknan lgi

2 Các câu trả lời

Mmg mcm tu sis..tak salah bnyk kali makan..tapi kurangkan kuantiti..biar bekali2mkn..tkut berat baby telebih pula..hehehe

5y trước

Tulh sy prsan skg ni... Mulut xbole kosong, msti ada bnda jr nk knyah

Hai... sama dgn sy...kejap2 nk mkn.. law x dpt mkn, mula la tekak rase meloya.. perut rase sebu je... nasib baik buah byk...

5y trước

Sy xloya.. Cma mmg kjp2 lpr, mulut xbole kosong