Alahan 1st trismester

Momies nak tanya untuk kurangkan alahan selalu momies makan apa ye ? Makan nasi tak boleh langsung sekarang ni, benda2 berkuah je lalu tu pun kena tengok juga. #5w5d #pleasehelp

13 Các câu trả lời

saya pun tak lalu nasi. suka sgt laksa2. skrg dah 3 hari makan laksa 😭

Takde ubatnya sis. Kena try and error 😁

sama la...kite mkn bnyk pon loya terus tekak

3y trước

Hi sis dh brp week https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️