SERAH DIRI 🫣

Hi momies , nak tanya 7/8/22 saya nak kene serah diri dekat HTA , then tadi baru terpikir nak kene datang pukul berapa . Sebab kat kertas yang doc kasi tak ada pulak masa untuk daftar kemasukan wad . Just nak tanya dari pengalaman ibuibu semua normally boleh datang pukul berapa ye ?? Ada yang kata 8am ada yang kata 10am pun boleh . #pleasehelp #firstbaby #babyaugust

2 Các câu trả lời

Serah diri better dtg awal pagi. Sbb nk kena buat rtk semua. Then nk tunggu masuk wad pun mkn masa. Sy dtg dlm pkul 10 pagi, pkul 5 ptg baru dpt masuk wad.

2y trước

Okeyy sis , terima kasih ye 😍😍

Better awal pagi sis,,supaya awal dpt masuk wad

2y trước

Terima kasih ye sis 😘🥰