tanda bersalin

hi momies. this is my first pregnancy. saya sekarang 31minggu 5 hari. td saya nak pergi mandi lpstu dekat underwear saya ada setompok koko. tanda nak bersalin ke? kena pi hospital terus ke? atau tnggu dulu? saya ada keputihan since pregnant. keputihan tu pun jadi macam berwarna koko. so far baby gerak okay ja. perut tadak mengeras apa2. mohon share ya ibu ibu. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Seeloknya Puan bertanya dulu dgn nurse yg selalu checkup Puan di KK. Apa nakbuat dan sbgnya... Lagipun, 31 weeks sangat awal lagi. Dan kelahiran pramatang jika lahir awal. ☺️ semoga dipermudahkan urusan selalu 🤲🏻

Pantau dlu. Klu berterusan baru ke hsptl.