Hamil atau tidak

Hi momies dalam ni, saya nak tanya hari jumaat 16/12/22 sy check upt positive. Then tengahri tu keluar darah macam period (warna coklat2 pink macam tu) tpi tak bnyak macam period selalu. Darah keluar dalam masa 1 hari setengah sahaja dan tak bnyak mcm darah period selalu. Tapi sakit kt perut mcm sengugut tu. Lepas dari tu sy tiap2 pagi check upt masih positive malah makin terang double line. Adakah saya masih hamil atau telah keguguran? Yang photo single tu sy baru check kejap ni tadi.

Hamil atau tidak
15 Các câu trả lời

tahniah.nnti blh p buka buku atau scan dulu diklinik swasta

Alhamdulillah, tahniah.. Jaga diri, jgn angkat brg berat..

alhamdulillah tahniah...jg dri bebaik k 😉✌🏻✌🏻

2y trước

most welcome 🤗

mengandung tu sis..slalunya kluar drah tu spotting

pegi hosp kak , confirm dkt doctor

2y trước

Ingat nak pergi klinik jugak untuk buat confirmation ☺️ Thank you ☺️