Bayi tidur

Hi momies. Ada yang boleh share tak macam mana tidurkan baby 2 bulan. Anak saya dia akan lelap masa menyusu dalam keadaan berbaring sambil didodoi. Tapi dalam masa 15min je dia akan terjaga semula. Ada tips tak

3 Các câu trả lời

Kalau siang, sya xsempat nk layan dodoi je. Sya letak buai. Senang kerja. Mlm sya dodoi dan bedung

12mo trước

2 bulan.. siang xbedung. Sbb ltak buai. Dia tido lama.

lepas dia lelap 2 msok kn buai je sis..

try bedung

12mo trước

Saya bedung lepas dia tido tu. Bila dia jaga. Mmg meronta. Tepuk2. Dia akn lena balik. Lena smpai pgi. Mntak susu je mlm2