Kongsikan kan tips tidurkan bayi diatas tilam tanpa diangkat utk didodoi smpai ngtuk. Bby 4 bln

Cara tidurkan bayi 4 bulan di tilam tanpa digendong utk didodoi

1 Trả lời

kalau saya, saya buat macamni sebab anak saya tak breastfeed. tinggi kan bantal, bagi susu dalam botol sebab anak saya tak hisap puting lepastu menyerengkan dia tepuk tepuk. pastikan masatu dia macam dah betul betul ngantuk la, kalau boleh gelapkan dan sunyi kan ruang tidur lagi bagus