Boleh suggest krim apa sesuai?

Hi momies.. Ada anak2 momies jadi mcm ni jugak? mcm melecet je..

Boleh suggest krim apa sesuai?
25 Các câu trả lời

Coconut oil pun ok.., xpedih before mse dlm pantang BBY sy alahan 1jenis jenama pakai tisu basah, bahagian celah bontot dia tetiba kulit Nye mengelupas, so mak sy Saran kn sapu minyak kelapa Dara, alhmdulilah baik BBY pun xde nangis atu meragam

letak bedak Agnes botol merah tu. kalau tak jalan juga boleh letak tepung kanji saja. anak sy dulu beruam sampai merah2 gatal2 dekat leher juga. sy cuba bedak agnes dgn tepung kanji tu. dua2 ok sbb boleh keringkan bahagian tu..

Nak cuba sabun collagen nurraysa x.. Berkesan utk kulit bayi ruam atau bermasalah mcm dlm gmbr tue.. Boleh wassup saya klu berminat.. http://www.wasap.my/+60127571670/sabuncollagennurraysa

Bedak agnesia,btl merah tu pun ok,slain krim calamine..bb berisi,jd ada lipatan kulit bila pns,peluh jd bakteria ..kulit merah n melecet..pedih ni klu kna air

Sama mcm anak saya.. saya pergi KK, Dr bg ubt mcm sabun mabdi & krim sapu.. Alhamdulillah kurang dah.. cume dia memg xboleh berpeluh

Kekadu kream...made australia..hrga Rm 50...anak sya mcm tu jga..puas gi kk tak juga hilang last skali kk ipar blikan..alhamdulillah

Alhamdulillah.. dah baik.. saya letak bedak agnesia.. 2 hari dah keringg.. tQ momies bg suggest..

Haritu leher anak merah2 jadi mandi dgn sabun. Pastu lap kering2. Letak sudocream.

Sy Lotion calamine liquid..beli kat farmasi..kalau kat kk, dia akn bg cream zinc oxide