Nak masuk 5bulan dah perut masih kecik

Hi momie2 normal ke perut 5bulan masih tak nampk ,sbb org2 ade Kate maybe janin xsihat mcm2 lg betul ke ?? Sbb sy anak first mmg xthu pape sngt ..kekdang risau fkir #seriusnanya #firstmom #firstbaby

8 Các câu trả lời

Jgn dgr ckp org nyibuk je.. yg penting checkup baby sihat.. size perut xde kaitan pn sihat ke x.. stiap org size lain2.. kalau dr ckp baby sihat then pekakkn telinge je.. anggp je yg negative tu dengki..