Kos bersalin

hi mom semua. saya nak tanya kos bersalin kat hospital kerajaan selalu nya berapa ya ? bersalin normal & ceazer . sebab first time tak tahu sangat . yang tau boleh jawab 😁#pleasehelp #firstbaby

32 Các câu trả lời

sye bersalin normal (2019) di hospital kerajaan, RM70 . bersalin pagi, esok tengahari dah boleh balik

2y trước

ok tq 😁

bersalin normal hospital raja prmaisuri bainun ipoh rm55 discharge xsampai 24jam. baby masuk wad kuning 3hari rm5

17/8/22 Hospital serdang bersalin czer warded 3 hari RM124 termasuk baby kuning masuk NICU

Bersalin normal tahun 2020. Admit ward pagi, bersalin the next day(pagi), lusa baru keluar. Total Rm55.

sy bersalin tahun 2021 KT hospital tunku azizah,KL habis Dalam RM 120 je stay 7 Hari bersalin normal

2y trước

terima kasih ye..

sya besalin kat hospital sultan ismail johor bersalin normal termasuk ward 1 hari 1 malam RM105

If hospital kerajaan, less than 100 normal. Kalau caesar, most probably 500 ke bawah.

Saya baru bersalin normal di hosp terengganu. 18/7/2022 Bersalin normal. Cuma rm2…

Kerajaan,kalau normal puluh2 ja sis,kalau ceazer pun 100lbih cmtu mmng mampu milik,,

Saya bersalin 13/8/22, total warded RM 45 di hosp kerajaan. Bersalin normal.