BERKENAAN HOSPITAL

Hi mom semua. nak tanya hospital serdang hubby boleh teman ke eh bersalin nanti ? due dala bulan 10 ni. sedihnyaa kalau takboleh teman. anak first pula😔 #firstbaby #bantusharing

19 Các câu trả lời

Hospital selayang boleh sis, saya baru selamat melahirkan anak 2 hari lepas suami teman dalam labour room

4y trước

serius laa sis, suami bole teman dlm labour room?😍..sis besalin bile tu?

HKL suami dah boleh teman dalam LR klu beranak normal..dalam ward x boleh.. waktu melawat pun x de skrg ni..

Saya bersalin july 2020 kat hospital serdang, en suami masih tidak dibenarkan teman di dlm lr sis.

wasalam. atas negeri sis. sy due bulan 10, dekat hospital temerloh pahang dh boleh husband teman.

due pun oct 2020,ank kdua..hspital Sandakan, Sabah mmg suami kna tgu kat luar jew..

setahu saya selagi covid belum berakhir, suami tak boleh teman dah dlm labour room.

Laa bestny hospital kt sna, kt sabah ni lngsung tk bgi suami masuk teman. Sodih

sama sis 😢 anak first , pastu hubby tk boleh teman 😭

kalau dekat hospital klang, suami boleh teman ke?

4y trước

rasanya skrg da boleh , adik officemate baru bersalin last week suami teman dlm lr , masa saya haritu tak blh lg masa bulan 6