Membuang selepas minum fm

hi mom, nk tnyaa ... ank 10m skrg .. dia start mnum fm slpas raya haritu bulan 4 .. pstu oke je n skrg tiba2 slpas mnum susu btol trus dia yak , 3 kali bg btol , 3 kali jgk dia yak lpas habis 1btol tu .. biasa mnum 3oz je .. mix dgn bf .. tu mksdnya susu xsesuai k ? sbb sy bru pindah rumah . air ksong mmg pkai yg rebus . jd xpsti knpa dia trus yak lpas mnum susu btol

1 Trả lời

tekstur najis okay x? x cair sgt x keras sgt kn. klau cmtu okay je. bola minum fm mmg plg elok berak setiap hari tp tekstur najis kena normal haaa