Khitan(sunat)

Hi mom.. nak ty. Bilakah waktu sesuai utk sy sunatkan bby sy?? . Bby sy girl now dah masuk 3 bulan.. ☺️ m

6 Các câu trả lời

Dah boleh sunat kan dah tu puan. Saya sunatkan anak saya masa umur sebulan. Lagi cepat lagi bagus sebab nanti bila baby dah aktif susah nak pegang masa nak disunatkan.

4y trước

Baby nangis lepas sunat tu je. Sekejap je baby nangis. Tepuk2 baby diam semula. Baby Tak meragam pun lepas sunat tu.

Da bole da 2. .sye abs pntg je tros buat. .dlm 2 bln. .lg cpt lg bgos. .kcik2 ny sng skit jga.

4y trước

Sme2. .😍🥰

saya pula lepas je habis pantang 40 hari terus sunatkan anak perempuan saya.

4y trước

Clinic tak sarawak tak kasi bby sebulan utk disunatkan.. hmm.. sy risau nanti kalau dah besar anak menangis tak henti henti.. maaf sbb belom ada pengalaman lagi.. 😌

Habis pantang trus sunatkan baby, awal lagi baik.

4y trước

In shaa Allah.. mayb next week nak bagi gi sunat.. terima kasih..

saya sunatkan masa anak 4bulan ☺️

4y trước

Oh yake.. i see.. alang alang 4 bulan je lah sy sunnatkan bby sy.. jazakillahu khair ☺️

Sy ank sebulan

4y trước

Kalau kat sarawak clinic tak nak sunatkan bby umur sebulan. Haritue sy pegi semasa bby genap 3 bulan pun diaorg tak nak sunatkan 😌