selepas beranak

hello mom, nak tnya ni normal ke kencing masih pedih sikit ? dah masuk 2 bulan lebih nak msuk 3 bulan da bersalin. dan ada sedikit bau2 normal ke lepas brsalin ad bau pelik? sbb sblm ni x prna sblm bersalin. nnt akan hilg ke? sb mungkin akibat darah nifas tpi mcm dah lma la pulak kn😅 #ingintahu bru brsalin yg pertama kalinya so x tau sgt

8 Các câu trả lời

If dah sampai 2bulan better check. Pasal bau tu pun mmg ada lah tak kena tu. Saya masa tu dah 1bulan lebih ada terbau tak menyenangkan jugak skali check luka bawah tu rupanya ada luka tu x cantum pun tapi benang tu dah tanggal dulu. Tapi sbb luka tu kecik so ingt tanak lah suruh nurse check tak sampai 2bulan luka tu dah baik sndiri and bau pun hilang dah. Kalau ada bau2 ni mmg ada lah tu luka tak baik ke or infection ke sbb dah 2bulan tak normal

Tak normal sis. Lama sangat dah tu sampai 2 bulan. Takut kencing kotor. Pergi klinik ya 😊

Takut jangkitan awak. Sbb pedih & bau tu. Buat urie test dkat klinik

mebi uti atau ada mslh jangkitan kuman pd kelamin.. pergi lh check..

pergi check takut ada jgkitan

Tak normal 😅

xnormal tu sis

Tak normal