Baby 11bulan kerap muntah

Hi mom nak tnya ada tak anak korang yang sama mcm ada saya ? Kerap muntah sehari sekali tu mcm perkara wajib dia dh tapi dia aktif tpi muntah nak dkt 2weeks dh setiap hari muntah . Dh bawak pi pakar kanak kanak doc ckp pemikiran dia tk matang so bila dia kenyang dia akan jadi meloya dia dh bagi ubat tahan muntah but still sama lah hm risau saya . Ni sehari bru muntah + cirit hmm kenapa eh boleh share dak sapa ada pengalaman mcm saya . Anak saya baru baik dri demam ja ##firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

bwk pegi emergency cpt sis. takut nnti die hydrated sbb dh mula cirit kan.