Usia kndungan 10 mnggu

Hi mom's, nak tanya, saya jenis yg tiada alahan mual muntah tu semua. Rasa mcm tidak hamil pun. Sampaikan saya rasa risau, binggung adakah janin saya dlm keadaan baik saja? Tiada tanda apa2 pun. Tapi kadang kala ada juga rasa mcm bdenyut di perut, kadang rasa mencucuk. Adakah ini normal? Next appointment pla bln 6 nnti. Huhuhu

4 Các câu trả lời

4mo trước

Tqq..saya first time sbb tu overthinking

normal sis. tak semestinya mengandung kena ada alahan 😅 setengah org alahan awal, setengah org dah masuk 2nd trimester baru ada alahan. setengah org takda langsung alahan dari awal pregnancy sampai bersalin 😊

4mo trước

Ohh tqq sis. Biasa lh first pregnancy 😅 sllu fkir bkn2

Awak dah scan ke?

normal