Hamil 4 minggu

Assalammualaikum & hai.. saya baru disahkan hamil 4 mggu oleh Dr. Sejak dua tiga hari ni saya rasa mcm tak sedap perut. Kadang rasa macam dia mencucuk² , kadang rasa macam kram ringan, kadang rasa perut tu macam kembung.. Keadaannya tu hanya berlaku pada pada bahagian sebelah kiri sahaja. Adakah itu normal untuk ibu hamil? #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom

2 Các câu trả lời

Normal.. janji takde bleeding. Rahim and baby nk membesar tu

3y trước

Ouhh baikkk baikk, terima kasih 🥰

Normal

3y trước

Okayy baik, terima kasih 🥰