pregnant mitos

hi mom, nak tanya mitos ke betul orang cakap minum air kelapa pregnant anak keluar bersih. amalkan jus delima anak pun kulit cantik. ? or ada tips lain yg mommy amal anak kluar bersih gebu ? i now 26 weeks . i first time mom.#firsttimemom #pleasehelp

1 Trả lời

Semua tu mitos. Color skin baby ikut genetik. Kalau baby keluar bersih gebu tu tak betul. 😅 Keluar2 baby akan diselaputi dengan darah dan vernix caseosa. Nampak bersih bila nurse dah mandikan. Itu pun ada sesetengah hospital tak mandikan lagi just lap lap je sebab vernix caseosa natural moisturizer untuk baby. Melindungi kulit baby. No specific tips. Just amalkan gaya pemakanan yang sihat. Tu je.

5mo trước

Hehehe faham. Biasa la tu taktik marketing. Overclaimed product memang begitu.