Fully brestfeeding

Hi mom nak tanya kat sinu ada ka ibu yg susu badan sepenuhnya . Kalau ada boleh ke kita ambil jamu makan contohnya mcm jamu untuk aset&dalaman kita dia ada kacau susu drop x ? Risau sbb anak saya dia tkmau susu botol tkut makan jamu susu tkda hbisla pening kita nnti#bantusharing

1 Trả lời

Saya kurang pasti, rasanya ikut atas badan masing2. Dari pemakanan biasa pun kalau kita tak jaga pun boleh buat susu drop, dan takut ada effect lain. Kalau nak cuba, mungkin boleh cari yang sesuai untuk ibu menyusu. Kalau takde, sebaiknya tunggu wean off baru makan jamu.