Bayi kurang tidur lebih aktif berjaga

Hi mom. Nak tanya. Kalau bayi kurang tidur lebih aktif berjaga , normal ke? Dari newborn sampai dah 3 bulan ni. Ada tips tak mcm mana nak ubah pola tidur bayi? Mami abi Dah pening nak tawakal mcm mana lagi. 3 bulan dah berlalu tak dapat lagi tidur yg lena berjam jam mcm story mom yang lain.

3 Các câu trả lời

sama mcm ank sy. cuma sekarang mlm dia dh tidur lama dh. sy selalu ajarkan dia bila waktu siang sy akan bukak semua tingkap biar dia kenal siang. mlm pulak sy akan tutup lmpu & pasang lmpu berjaga warna oren. sebelum tidur mlm sy akan bgi dia betul ii kenyang, tukar pampers. mungkin dari situ ank sy dh kenal siang & malam.

Join medsos Baby Language. Banyak info bermanfaat tentang tenangkan dan tidurkan anak