Bayi berjaga malam

Hello momies.. nak tanya ada tak tips untuk bayi yang suka berjaga malam? Anak saya taknak tidur malam😩Pagi pukul 7:30 macam tu baru nak tidur sampai ke petang😌malam langsung taknak tidur.. any tips mommy??

1 Trả lời

bby masih xdpt suaikan diri dgn dunia luar..its normal. dlm kndungan pun gitu juga kan..wktu mlm dia aktif. waktu pagi dia byk rehat sbb kita buat kerja. sabar ya. nk ajar mmg makan masa. parents kena gilir2 jaga buat masa skrg.