Boleh masak, tak boleh makan sendiri masakan?

Mom to be, nak tanya, ada tak kat sini alahan x teruk sangat boleh masak, tp yg peliknya, masuk 12 minggu ni tak boleh makan kalau makanan tu sendiri masak. Org lain masak boleh makan😅

18 Các câu trả lời

Ada jugak yg macam sy rupanya…boleh masak tapi xlalu nak makan masakan sendiri 😇

3y trước

Kann

smpai 9 bln xmkn mknn sndri..putus selera.mkn kt luar abis sapu bersih mkn

sama la mcm my fren. x blh mkn mskn sndri mt auto muntah🤗...

sm mcm sy pregnant dlu.. spnjng pregnant husband yg masakkan

weh sama laaa 😭😭😭 tapi laki sllu paksa makan

samalah dgn saya blh masak tp nk mkn keluar blik ...

yes.. me too.. 😁

sama dgn sy😅