Confuselah

Hi mom kat luar sna! 😘 nak tnyaa nie mcm mna nak bezakn skit prut nak beranak dgn skit prut nak buang air besar? Kitaa tak tau sbb blum ada pengalaman, tkut plak nanti nak bersalin tpi ingt nak buang air besar,boleh korng kongsikan tak?

1 Trả lời

sakit beranak lain macam sis. dia sakit pinggang , sakit perut bawah & sakit belakang badan secara serentak.. rasa nak guling2 atas katil nak tahan sakit beranak.. ade orang air ketumban keluar dulu baru rasa sakit tu datang.. ade orang sakit dulu baru air ketumban pecah.