darah putih

Mom apa tips untuk turun kan darah putih.. Soal nya tinggi sangat darah putih ku..

3 Các câu trả lời

Sel darah putih naik sbb berkemungkinan ada jangkitan dlm bdn.. tapi smsa mengandung, WBC naik adlh pkra biasa melainkan doc ada ckp apa²..

4y trước

samaa mcm sy . dokter suspek kancer . tp alhamdulillah xde pape . tp dlm masa nk tunggu result tu mcm² duk pikir . dh la kene anak 1st

sis dh consult doc? emm.. bahaya jgk..

5y trước

sama la sy pun x skt pape . huhuhu tp darah putih ttp tinggi .

mcm mana sis? sudah normalkah