Gagal Hearing Test utk baby

Mohon share pengalaman mummy yg anak gagal ujian hearing test.. Anak saya gagal 1st time hearing test dalam ward sblum discharge.. Anak tak pass belah Telinga Kanan.. Lpas tu dh pegi 2nd hearing test.. Pun gagal jgak.. 😣 Nnti ada 3rd hearing test pada April.. Ujian yg tidur tu.. Ada tak Mummyy yg pegi 3rd hearing test n pass test tu.. If tak pass apa next procedure yee.. #hearingtest

3 Các câu trả lời

anak awak kena hearing test sbb kuning tinggi ke?

1y trước

Tak.. Kuning dia biasa je.. X tggi pun.. Tpi mmg dr dlm ward dh failed