PREGNANT 17weeks +VE COVID

Mohon petua sembuh dari covid.. Sekarang sy amalkan 1000mg vit C, air lemon setiap hari.. Any other suggestions?

2 Các câu trả lời

mudahan dikurniakan kesembuhan dgn baik tanpa mudarat. Salah satu petua, banyakkan rehat. ermm.. cuma nk komen, 1000mg tu tinggi juga, better tanya doc sesuai ke ambil 1000mg Vit semasa c19. kesian kt buah pinggang nk kena bnyk minum air dan proses. Selalu doc, dietitian cadang mkn 500mg je.

2y trước

Good for you. ❣️💐

Sy byk minum air kosong panas sis sbb sy batuk and sesak dada. Letak bam angin dekat tekak dgn dada sblm tido.