Mohon pendapat

Mohon kwn2 kasi pendapat nama ank lelaki yg sesuai dgn gabungan Umar..Sy minat nama Umar tp patah kedua xtau nk letak apa..kalu ada maksudnya skali lg bagus..Tq mum

70 Các câu trả lời

Sama dengan saya, terlalu gemar dengan nama umar dan sejarah kebangkitan islam, perwatakan umar r.a sahabat Nabi saw dan khalifah islam. Maka itu, saya boh nama anak saya umar sahaja. Senang panggil. Masyaa Allah tabarakallah.. Panggil umar kenal perwatakannya. 😅😅😅

5y trước

😅😅😅 Masyaa Allah, tabarakallahu fekum

Umar - Yang memakmurkan, nama khalifah Fahri - Kemegahanku, kebanggaan Umar - Yang memakmurkan, nama khalifah Khairy - Kebaikan, kebajikanku

5y trước

Umar Fahri mmg sedap..

Saya pun sama..minat nama umar..nama anak pertama saya Umar Caleb..ni ke2 bakal lahir lelaki jugak..pun tgh cari nama.. 😍😍😒

Nama ank sy yg meninggal usia kandungan 2 bulan, sy letakkn nama umar rizqi😬.. rezeki ank pertama dlm rahim ibu nya

Umar Mukhtar - nama pejuang Libya yang menentang kolonisasi Itali. Digelar "Lion of the Desert" 🥰

Umar Marwan Umar Maliq Umar Zharif Umar Affan Umar Aleef Umar Aiman

umar rayyan umar darwish umar haikal umar mikail Umar sufian Umar aslam

Umar Burhanuddin Umar- yang memakmurkan Burhanuddin- bukti agama

Umar Dayyan ( yg memakmurkan,penguasa yg perkasa)

Umar haikal Umar shahid Umar al khattab Umar haziq