Nanah diotak baby

Mohon doakan untuk baby muhammad aisy wafiy Semoga semuanya dipermudahkan untuk wafiy

Nanah diotak baby
318 Các câu trả lời

semoga allahs.w.t melindungimu wahai anak,semoga cpt sembuh tomeii cyg

sorry nak tanya...macam mana boleh jadi macam ni? semoga baby sembuh cepat...

4y trước

kena jangkitan kuman GBS

semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan sis & baby.. aamiin

Ya allah..smoga dpermudahkn smua urusan baby n kembali sihat❤️

allahu....semoga dpermudahkan segalanya.. semoga baby cepat sembuh

semoga dipermudahkan urusan ..semoga membesar dengan sihat..aamin

semoga bby aisy cepat sembuh dan dipermudahkan segala urusan ya..

Get well soon baby... May God bless you always... Be strong...☀

knp dgn adik tu kesian nya semoga tuhan cpt cpt sembuh kn adik ya syg..

4y trước

buang nanah kat otak baby dik

semoga baby wafiy cepat sembuh dan permudahkan urusan.aamin🤲