Pernah tak jadi buasir selepas bersalin? Guna produk apa berkesan hilangkan buasir? Sakit sangat 😭

Mohon bantuan semua

1 Trả lời

awk tungku x..klu tungku..awk ambik tngku tu ltak kt buntut..klau bertangas pn blh kecutkan..bt senaman kemut..klu lps buang air besar blh tolak siket..sy bt camtu je..buasir mmg teruk lps besalin

3y trước

memang bertungku, dah tak tahan sangat, terus jumpa dr.. dr saran letak pakai ais, ada ubat sekali.. baru lega ni apa² pun terima kasih atas tips yg awak bagi.. 😉😉