pemakanan byi

Mohon bantuan mommies.. Sy ada anak lelaki.. Bru 10 bulan.. Problemnya skrng.. Dye tidak mau makan.. Bubur nasi butir sup nasi goreng smue xnk...difficult in feeding him.. Can someone help me.. Adakah ini normal utk bayi berumur 10 bulan yg aktif.. Worry my son not get enough nutrisi.. N he not gaining weight.. And lost weight

1 Trả lời

Try buat pasta/mee. Atau homemade puding/dessert yg no sugar no salt. Bby 10 bln tgh aktif nak berjalan/berdiri. Normal kalau xnak makan.