in shaa Allah next week dah kena serah diri 37 weeks IOL ..induce.

Moga segala urusan kita dipermudahkan...dup dap dup dap.due 19/3/2020 tapi 25/2 dh kne check in hosp..urin protein plus manjang dari awl hingga sekarang..scan kub (buah pinggang) alhamdulillah xde yg abnormal..disebabkan urin protin semakin meningkt, pernah bp naik, baby besar..pakar dah buat keputusan untuk serah diri..mohon doa dari teman-teman...harap induce ada bukaan...last kalau x bukak standby ceaser..bertambah nebes mak ghase..?☺️ya Allah menghitung hari...

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan segala urusn..Aamiin

5y trước

Sama²🤗

urine ok tak after bersalin?