hi semua.. sy bru pregnant 8weeks. sy nk tnye boleh x kite amalkn mnum air horlicks sbb sy ad masalah susah buang air besar. kakak sy syorkn mnum air horlicks. boleh ke mummy2 preggy skalian ?

mnum horlick masa pregnant

6 Các câu trả lời

I minum je.. Tapi kurangkan susu la.. Sbb i know horlic makin bnyk susu makin kawww.. Hati2 tkut kena GDM..so far okey je..boleh mnum.. I elakkan mnum tea..tea susah sngt nk mmbuang ..jdi sembelit..

Hi.. Sy pn ade mslh sembelit sblm preggy lg. Ade bidan bg petua amal kan epal hijau setiap pg sblm bfast. Disamping mnm air secukupnya. Alhamdulillah setakat ni mujarab.. Cubalah 😊. Sy now br 5weeks

Blh je . Sy ms 7m mnum horlick jg mngdm .hihi

Boleh saja sis 😊

Boleh dear..

Boleh je