boleh makan kan? pregnant 3m+

mngidam nk makan heheheheh

boleh makan kan? pregnant 3m+
25 Các câu trả lời

Npe xleh mkn ek?mommy2 dlm ni byknya terlebih risau je ..ape la slh si siput sedut ni...sy ank no 4 siap mngidam siput sedut ni. Pastu nk yg mak mtua masak plak tu..mkn je ape pon...waima nenas semua tu...cuma berpada

5y trước

Nk wat cane.. byk sgt pantang larang org tua2 😅 ibu2 muda ni pn jd konfius.. sy awal2 pregnant pn mcm tu.. jd was2 nk mkn segala bnde.. nasib baik la rajin membaca 🤣

Sy dah makan sblm 3m lg 🤭🤭🤭 InsyaAllah okay... Jgn makan byk2 sgt... Kalau rasa sakit perut terus stop... Kalau xde apa2... Makan je ikut berapa byk sis nak

Kalau msk sendr pastikan msk lama skit hehe..klu di kedai x sure lah lama ke kejap..beli bungkus balik panaskan semula bg betul2 msk klu was2..jgn mkn terlalu byk.

bolh makn je.. xde ptg larang.. kambing pon bolh mkan jst + air hagat + limu nipis ... lrg mkn buah yg tjam2 je..

sis post gmbr mcm ni . Terus mcm nak makan juga 😂😂 . boleh rasanya tapi berpada2

makan je la sis uiiii xde masalah pon... saya pon mkn kalau mentua masak

Boleh je mkn...yg penting dibasuh bersih, dimasak dgn betul

InsyaAllah. Boleh makan. Sebab dah fully cooked kan

makan je sis. jangan makan banyak sangat.

Ya ampun sedapnya laaa ☹️