First Mom here!

Alhamdulillah…. Doakan baby saya kuat ya ibu2 🤲🏻🫶🏻 kali kedua pregnant. Baby first gugur sbb saya makan seafood ( oyster, latok) hmmm that time saya tak tahu pregnant. Cuma mngidam sgt2 nak makan. So untuk kandungan kali ni doakan saya yaa #firstmom

First Mom here!
1 Trả lời

tahniahh awak , ni jaga kandungan baikbaik , jaga makan , jaga kesihatan , saya masih kabur masa dpo 11 , awak doakan saya yee dapat 2 line terang 7hari dari skrang