Pengalaman tanda sebelum nak beranak ke

Mne yg dh bersalin tu share2 la pengalaman tanda2 dlm seminggu sblum korg nk beranak tu🌝 tiber risau pulak. Sebab bdn mula letih kerap kencing , bengkak2 gituh🥶#firstbaby #firstmom #bantusharing

2 Các câu trả lời

Lain orang lain tanda. Kalau saya yg 1st rasa contraction dan keluar darah, terus admit wad tapi esok paginya baru bersalin. Masatu 39w6d, 1 hari sblm due. Yg 2nd ni rasanya kalau saya keluar tanda yg sama maybe saya mau layan contraction dirumah. Sedih kot sorg2 masa pkp dulu gigit bantal lah selimut lah 😂 bila contraction yg dekat2 sudah baru sy admit wad. Tapi kalau pecah ketuban mmg kena terus pergi hospital kot. Tapi tengok juga keadaan lah macam mana. Mummy alert je dengan tanda2 yg nurse selalu pesan, InshaAllah, semoga dipermudahkan 😊😊