Lama xperiod

Hi mmy2 semua.. ada x mcm saya, lama xperiod setelah stop pil perancang? last period bulan Feb..smpai skrg belum period lagi..bila cek x pregnant pun.. tq?

2 Các câu trả lời

Masa sis ambik pil perancang tu ada period ke ya? Biasanya pil perancang ni beri kesan kepada badan si ibu. So ambil masa untuk mengandung balik.

ada sis..masa ambil pil tu,mmg ada period tiap bulan..tapi bila stop tu period xda lgsung..nie nak masuk 5 bulan dh xperiod