Berslin dirmah

Hi mmy ade tk yg pernh alami bersalin dirumah 🤭 tp bby prem 35 week 😌#pleasehelp

Berslin dirmah
8 Các câu trả lời

Tahniah puan🥰 Akak sy sekali bersalin di rumah dan sekali beraslin di dlm kereta xsempat nak ke hospital sebab dia ddk Felda nak klua ke hospital agak jauh sikit .. Alhmdulillah dua2 anak dia suami dia sambut .. memang mudah dia bersalin .. rezeki dia kan 🥰 Baby okey semua Alhmdulillah 🤲

wah tahniah sis, saya menunggu hari je dah 39w belum keluar lagi tapi perut dh kuat mengeras lepastu sakit kat ari², turun darah pun takda lagi.

3y trước

dah selamat bersalin 11/11 dapat babyboy😊 takda tanda cuma perut mengeras je

masya Allah tahniah.. dan moga semuanya baik belaka dan tanpa mudarat. Puan dan baby dah ada di hospital?

3y trước

Alhamdulillah ♥💐

bersalin di rumah dgn bantuan bidan dan husband saja.Baby 40 weks 1hari

sy brsalin sendiri Di rumah masa ank ke 6 cukup bulan

MasyaAllah mcam mna blh terjadi.. ☺️Tahniah puan

Masyaallah . Allahuakbar

wah tahniah