Kerja/surirumah

Hi mmies, nak tnya sini siapa lepas smbuh czer terus bekerja? ada tak yg dah kerja tpi kerja yg berat dgn tak berat.. sy pekerja hotel bahagian housekeeping, sy skrg tgh berpantang. dah sebulan lebih.. ptut ke sy kembali bekerja ? memandang kan kja sy tu kerja berat juga.. kdg sy bpkir nak berhenti kadang tak. sbb takut luka czer ni terancam.. org kata dah kna czer tak boleh buat kerja berat². atau sy minta tukar department? sy nak minta pendapat korang ye. trma ksih.. #SeriusTanya #bantusharing #firstmom #bantujawab

3 Các câu trả lời

saya czer. partner keje saya pun czer. both of us keje as supervisor cleaning. angkat berat part of our job. but berpada². kalau rse xmampu, jangan paksa. tapi so far, alhamdulillah. we back up each other. HK ada team kan? try to discuss dgn kawan sekerja.

3mo trước

ok sis, tq tau.

klu ada option tukar dept, cuba la dulu. awk duduk rumah pun perlu side income..xblh nk harapkan single income dari pasangan.

3mo trước

sy pernah kerja and now fully hw sbb ank dh 2..klu kerja habis gaji ke pengasuh dan komitmen saja. so sy mula buat job tepi ikut skill yg ada. alhamdulillah blh la cover sikit2 mana yg lompong