Sakit Bawah Perut Di Awal Kehamilan 5week

Mmg normal ke kalo rasa sengal2 di bhagian bawah perut di awal kehamilan 5week..?

25 Các câu trả lời

And normal ke klo dh 9 week lbih msih lgi rsa sakt bwh perot tu? Kdg mlm xdpt tido lena disbbkn sakt tu, btol2 rsa mcm tido2 ayam...dgn kple cpt pitam klo brdiri lame, memg rsa mcm xleh nk wat kje lngsng...sblom ni pregnant tpi xmcm ni...kli ni agk sush sikt, dgn alahan sgla...xpenah2 ad alahan tibe2 dpt lak...btol2 ase stress, kdg nk nangis 😭 #maaf tmpang tnya soalan sbb slalu sya buat soalan xdk org nk jawb, jdi sya tmpang kt snie# maaf ye admin...🙏

5y trước

Sy dr dlu klu mgandung pun akan sakit bwh perut. Mmg seksa. Start dr 5 bulan mmg akan sentiasa sakit bwh perut. Kena kurangkn keje2 berat. Jgn byk berdiri lama. Benda ni normal doc ckp. Tp mmg serius sakit kan. Hahaha i feel u sis. Lps bersalin hilang smua

sama saya awal²...ni dah 12 weeks kurang sikit...ni kehamilan ketiga saya...1st gugur...2nd anak dah 3 tahun 3 bulan...masa pregnant dia xde pulak sakit mcm senggugut ni...xlah berat sangat...ringan je sakit² sikit...alahan pun teruk pulak kali ni...huhu...igt masuk 3 bulan dah kurang...sekali dia mai balik...huhu...janji baby sihat😁

4y trước

Tula. .isaw jgak. Hahahha

Sama la... Selalu sblm period sakit mcm tu.. Nyeri bawah perut.. Ni masa rau pregnant, ari2 sakit plus sakit pinggang. Kebas peha ke kaki.. Skang da week 5 dia on off.. Selalu igt kan diri jgn stress. Sabar. N selawat smbil pegang tmpt sakit..

5y trước

Kan.. Pinggang pn sakit.. Sengal2..

Tak rasa pulak masa awl2 pregnant. Dah bkk buku merah ke? Sbb biasanya nurse/doc akan bgtau apa yg mgkn puan rasa (sakit2 ke). Mcm sy dulu, doc kata akan rasa sakit2 sbb rahim nak membesar. Tp takde pulak dia mention cramp.

4y trước

Belum bukak lagi. Tp doc bgtau takde apa2...nanti doc suh dtg balik scan

Normal tu sis...saye dh masuk 8 minggu baru kurang sakit nye...mase 6 minggu risau jugak sbb sakit bile tanye doktor dia ckp normal tapi kalau kerap sangat & sakit keterlaluan dtg kelinik semule...

Normal. Sy ms awal pregnant, sakit menyucuk2 di sebelah bwh kiri then pindah sebelah kanan. Lps tu hilang. Lama jugalah sakit tu. Tnya doktor dia ckp normal memandang ultrasound x tunjuk ape2

4y trước

Haah...on off sakit nye....harap2 baby sihat

Normal.. Nanti bby nak besar lagi rasa nyut2 dekat bawah rahim, sakit belkng dan punggung.. Alhamdulillah.. Sekrng sy dh 26week.. Second bby.. 😄

Normal mama to be...in sha allah nnt akn ok.. jom join group mumy sharing utk pregnant https://chat.whatsapp.com/JgA4gf9xkqb5hiHvxgOGhQ

Sy pun sma.... Sakit mcm kena tarik jak rasa.... Normal kot kalau rmi yg merasa sma.

Normal.. Saya skrg dh 8 minggu still rasa mcm senggugut n cramp kt ari2 perut