Klinik Arun pandan indah

Mmg mkn gaji buta je .. saya g nk check up and sya dah bgtau sya dh buat pregnant test dia kabur tk jelas... Ikut dia je ckp pregnant test sya tk betul... KALAU pregnant test dia tk jelas tu mknanya negatif erk... Sbb doktor tu ckp mcm tu... Camera fon sya yg tk brpa jelas... Sya bg doktor tu tgok bukn gmbr... Tpi Tah... Skrng ni sya trtnya2... Sya pregnant ke tak... Ngn ad darah lagi... Stress siutttt...

Klinik Arun pandan indah
2 Các câu trả lời

darah keluar lepas check pregnant ke? maaf tp mungkin dlm gmbr ni tak jelas jgk bagi saya. nak pasti guna clearblue digital tu

2y trước

scan awal mmg takkan nmpk. selalunya scan masa 6w keatas. tunggu seminggu lg utk check semula