8 week 5 day

Mlm td scan yg nmpk adalah kantung shj... ? Doc mntk dtg smula 2mggu lg utk scan... Klo mmg just kantung shj,, doc akn refer sy ke hsptl... ??

8 week 5 day
27 Các câu trả lời

Semoga baik-baik saja utk kita. Saya dah 11 weeks. Tadi scan nampak kantung Sama macam 8 weeks. Esok nak p scan kat klinik luar sebab sangat risau

5y trước

Ya allah.. Sama la kita sis.. Sy mlm td g scan 11 week. Terkejut bila doc ckp kantung je nampk tp baby xnampk.. Doc kata klu usia kandungan da 11week, ptot da blh nampk baby sbb time ni kaki tgn baby da ada n baby pon da gerak skit2