Ada ke yang macam sya kandung 28w MissV terasa seperti mengembang, sakit ngilu bahagian kelengkang.

MissV terasa kembang

2 Các câu trả lời

sama. saya pun start masa week ke 27. kadang kadang masa nak pusing badan masa tidur tu, terasa ngilu/sakit..

2y trước

aah, masa nak berpusing waktu tido tu, tuhan je tahu betapa seksanyaa. rasanya start sakit waktu 2nd trimester lagi

sama. sakit sangat bahagian kelengkang. kadang2 miss v pon terasa sakit

2y trước

Sis berapa week da? Sya start 28week ni sakit bahagian kelengkang dan miss v sakit dan rasa MissV kembang .