minyak baby

Minyak baby apa yg best ye...

16 Các câu trả lời

Minyak telon Amway less panas dari yuyi and lebih strong sikit dari minyak telon bebiku. Sebelum ni suka pakai bebiku & ulang2 dgn yuyi, tp dah try myk telon amway ni best juga, tgh sapu pon baby boleh kentut2 🤭

Sy dr anak 1st sampai 4 ni pakai minyak kayu putih je .. Combine dgn bedak pureen biru .. Wangi dia lain maicammm .. Sedappp sgt . Baby pun xpernah kembung perut . Pernah try minyak lain , maybe tak serasi dgn anak 😉

5y trước

Betullll💓

sy anak 1st smpi no 2 ni pkai minyak telon bebiku..so far ok.. klu kita sakit perut pn boleh pkai.. harga pn murah dr myk telon jenama lain..

Anak sy dr kecil smpai umo 2tahun guna yuyee.. alhamdulillah tak pernah kena kembung perut / ape2 mslh perut.

Sy amalkan krim tropika utk 3 org anak sy..Alhamdulillah kentut je slalu, x penah kembung..

Kalau kembung, saya guna minyak telon bebiku,baby saya sesuai. Yg bayini tu sedap bau. Hehe

Mayyababy. Takyah bedung2. Sapu je lps mandi. Baby kentut2 tak kembung.

sy suka guna minyak telon warna kuning.. xtaulah skrg ade lg ke x

Minyak ini paling ok unt baby .. Kembung tak kan menyerang 😄

Selalu pakai minyak yuyee je..bau pun sedap..wangii