Nak tanya ada tak sama dengan saya

Minum ubat ni tapi jadi sembelit susah nak buang air besar maaf sekali lagi najis pun bertukar warna??

Nak tanya ada tak sama dengan saya
30 Các câu trả lời

normal najis hitam sbb ubat ni ada zat besi and berkesan dgn badan, kena minum air masak lebih untuk kurangkan sembelit

3y trước

baiklah sis terima kasih reply😁

mmg pun...obimin nie mmg mcm tu..kena kerap mnum air msk,mkn buah2an&sayuran...elakkn mnuman kafien...

3y trước

yah sis sejak pregge ni saya dah tak amal kan kafein

saya makan ubat nie xpernah jadi sembelit.. kira waktu pregnant memang elok la ashik membuang ja..

sy mintak tukar ubat yg kena telan asing2 tu... sbb sy mkn ubat ni tak okay 😆😆 asyik muntah jee..

3y trước

haha 😁😁sa pun ingat next temu janji nak mntk tukar ubat juga merana dekat dlm toilet😄😄

wana najis mmg akn brubah..sya mmbuang tu..smggu skli tau sis 🤣..mmg kna mnum air msak bnyak jga..

3y trước

😁😁😁haha yah sis lpas mnum ubat ni 1mnggu juga baru nk membuang😄apa tak sembelit

me ... tapi lpas sya mkan ubat ni dgn minum air dhh okey sikit lepastu bnyakkn minum air putih

3y trước

ya sis lpas mnum ubat ni kena bnyk ambil air putih

saya mkan ubat neyh bersama air sunquick kosong alhamdulillah tak der sembelit

saya sembelit juga. so tiap malam ambik betik utk proses pmbuangan esok pagi..

ni ubat tambah darah..dr saya pregnant sampai saya dh bersalin saya keeps on makan ni

3y trước

yah btul doc kata saya kurang dara

bergantung pada individu kot. sbb sepanjang preggy saya pun consume ni tapi okay je

3y trước

sy pom ok dgn ubt ni