HB turun- trimester ke 3

Minum air kelapa boleh sebabkan hb rendah ke? Dah masuk trimester ke 3 sy kerap minum air kelapa. Tapi hb pulak makin turun. 🥲

5 Các câu trả lời

Hb tu bukan sbb air kelapa. Try minum susu kambing, saya amal susu kambing spnjang pregnant sbb first trimester hb low, alhamdulillah lepastu hb dah maintain normal

air kelapa tu la ok for nk bersalin ni nnt bby keluar bersih n insyaallah mudah..try mkn mknn yg blh naikkn hb mcm buah or sayuran hijau

Makan jambu batu. Better blend jambu batu tu minum semasa makan supplement pregnancy. InshaAllah naik. Elakkan kafein, kurangkan garam.

setahu saya air kelapa takde kena mengena dgn penurunan air kelapa.

xde kene mngene