HB Rendah Dan Pegambilan Minyak Olive Dan Kelaa Dara

Salam sy nk tnya mcm mna nk naikan hb ye, dh mcm2 mkn tp xbekesan. Ni kehamilan prtama sy dan dh msuk trimester ke 3. Lepas tu blh ke sy minum olive oil atau minum minyak kelapa dara?? Elok ke minum dua ni dan brapa kli sekali pgmbilan? Ada pndangan x yg brpengalaman? Trima ksh.

1 Trả lời

Ni panduan makanan untuk hb rendah. Saya mkn pil sangobion untuk naikkan hb. Xde ambk2 minyak kelapa dara tu semua. Tp terpulang pada mmy la.