14 week 2 days

Mintak pendapat normal ke kalau ttbe rasa kejang and sakit pinggang yg amat sangat? Before ni xada , just lately ni terasa tegang sngt ?

2 Các câu trả lời

sy pn 14w.. smlm nk tdoe pn x lena.. balik situ x kena balik sni x kena..rsa nk nangis sbb skit pinggang sgt..ngdu dkt suami hemmm dy ckp biasa la tuh bby tgh nk membsr..org suh picit skit dy gosok² jer kata x bleh nk picit kuat la ap la ... dy xtau ap yg kta rsakan🙄

normal baby makin besar.

3y trước

saya ada mengadu kat nurse .. n Dya ckp normal sbb rahim nak membesar